Hørebilen kommer til dig

Hørebilen kommer til dig

Hørebilen er et tilbud til dig der har svært ved at komme til klinikken eller bare vil prøve dine næste høreapparater i dine vante omgivelser. Vi bestræber os på at give dig den samme gode oplevelse hjemme, som du får i Espergærde-Høreklinik. 

Høreprøve, udlevering af høreapparaterne og den efterfølgende service foregår i dit hjem.

Det er da nemt.

Hørebilen koster ikke ekstra

Vi har mange kunder, der har det svært og som ikke har mulighed for at komme ud af hjemmet, vi har altid god tid til lidt ekstra omsorg. Besøg i hjemmet koster ikke ekstra, så du kan roligt book en tid i dag.

Vi kommer til dig efter aftale

Tine Ryom er uddannet audiologist og har ansvaret for Hørebilen. Det er hende du får besøg af i dit hjem. Tine er udannet audiologist og har erfaring fra både private høreklinikker og Køge sygehus.

Tine Ryom Hørebilen

Tine Ryom
Audiologist

Hvordan foregår en høreprøve med Hørebilen?

En høreprøve tager ca. 30-45 minutter og indledes med en snak om dit helbred generelt. Herefter følger en fysisk undersøgelse af dine ører. Til slut foretager Tine selve høreprøven, der består af forskellige lydtest, heriblandt taletest, ordtest og tonetest.

Efter endt høretest vil vi gennemgå det samlede resultat med dig. Har du brug for høreapparat, gennemgår Tine dine muligheder, for at få et høreapparat og hvis du ønsker det, kan vi hjælpe dig med at få papirarbejdet ordnet på stedet.

Udlevering af høreapparat og den efterfølgende service finder også sted i dit eget hjem.

Ankommer

Servicetjek

Høreapperat

Afsluttet

Servicetjek med Hørebilen

Har du allerede købt høreapparater hos os, tilbyder vi altid gratis servicetjek i 4 år.  Ved et servicetjek tester vi, at høreapparaterne fungerer optimalt og er du i tvivl om, hvordan du vedligeholder dine høreapparater bedst muligt, så giver vi dig en vejledende gennemgang, så du får det optimale ud af dine høreapparater.

Hørebilen er godkendt

Hørebilen og klinikken i Espergærde er naturligvis godkendte og der kan søges offentligt tilskud efter gældende regler. 

Se i øvrigt priser for mere information.

Hørebilen