Her kan du lære os lidt bedre at kende

Om os

Vi tager din hørelse alvorligt

Velkommen til Espergærde Høreklinik. Vi er en uafhængig høreklinik, som i den grad tager din hørelse alvorligt. Vi ved, at hørelsen er en af de vigtigste sanser, som forbinder dig med omverdenen og dine nærmeste. 

Vores mission er, at forbedre livskvaliteten for alle vores kunder ved at tilbyde en løsning der passer til den enkelte. Vi tror på, at hver person er unik og derfor passer alle høreapparater  heller ikke til alle. Som et uafhængigt hørecenter, har vi mulighed for at tilbyde høreapparater fra alle de førende mærker på markedet. Vi har et bredt udvalg af teknologier og designs, så vi kan finde den løsning, der passer bedst til din livsstil og præferencer – indenfor dit budget.  

Når du kommer ind i Espergærde Høreklinik, vil du blive mødt en audiolog, der tager sig tid til at lytte til dine bekymringer og behov. Vi har ingen medarbejdere ansat kun til kundeservice, så du vil altid møde én, der kan hjælpe dig igennem hele processen og svare på dine spørgsmål. 

Har du, eller en af dine nærmeste, ikke mulighed for at komme ned i klinikken, tilbyder vi også gratis hjemmebesøg, hvor du får den samme gode service som i klinikken. Vi kører i Nordsjælland.

Uanset om du har et høreapparat eller om du er bekymret for din hørelse, er du meget velkommen hos os i Espergærde Høreklinik. Vi er her for at tage din hørelse alvorligt. 

Velkommen til. 

Høreapparater uden ventetid

Hvis du er henvist til sygehus for at få høreapparat, kan du godt væbne dig med tålmodighed. Der kan nemlig være rigtig lang ventetid, både på de indledende undersøgelser og på udlevering af høreapparater.

Heldigvis er der alternativer. Hos Espergærde Høreklinik kan vi tilbyde dig en høreprøve inden for ganske kort tid.

Fra Hørebilen til Espergærde Høreklinik

Hørebilen blev stiftet i 2012 af Susanne Palsbo, som et tilbud til særligt ældre mennesker, der ikke har mulighed for at besøge en høreklinik. I 2019 åbnede Espergærde Høreklinik og Tine Ryom blev ansat. I dag er det Tine du får besøg af, når du booker et hjemmebesøg med Hørebilen og Susanne du møder i klinikken i Espergærde. 

Hvem er vi

Susanne Palsbo Audioloist Hørebilen Høreklinikken Espergærde

Susanne Palsbo
Audiologist og indehaver

Susanne Palsbo er uddannet audiologist på Bispebjerg hospitals audiologiske afdeling og startede Hørebilen i december 2012. Hun har i 10 år besøgt sine kunder i deres eget hjem og ydet en omsorgsfuld rådgivning til især ældre, der ikke kan komme til en høreklinik.

Tine Ryom Hørebilen

Tine Ryom 
Audiologist

Tine Ryom er uddannet audiologist og blev ansat i oktober 2019, Det vil typisk være Tine du får besøg af når du booker besøg i dit hjem.  Tine er en erfaren audiologist, der har arbejdet på private høreklinikker og sidst på Køge sygehus.

Janek

Janek Palsbo
Administration

Janek er vores administrative støtte i klinikken. Han har en baggrund som optiker og har tidligere drevet sin egen brilleforretning. Janek er en værdifuld del af vores team og vil være én du møder, når du besøger klinikken. 

Vi har nøje udvalgt vores sortiment

Som uafhængig høreklinik, vælger vi selv, hvilke mærker og høreapparater vi har i sortiment. Vi er ikke ejet af nogen og derfor kan vi også give en 100% uvildig rådgivning. 

Vi har valgt at have 6 store høreapparatsmærker, som vi mener, kan noget forskelligt. Læs mere om vores forskellige høreapparatsmærker her.

Det vigtigste for os er at finde et høreapparat som passer til dig og som er indenfor dit budget. Læs mere om vores priser her. 

Bestil tid til en høreprøve - i klinikken eller hjemme hos dig