Ingen rabatter, kun rimelige priser

Priser på høreapparater

2/5

Basis høreapparater

Fra 0 kr.

Det enkle høreapparat, der er velegnet til samtale èn til èn i rolige omgivelser.

Modeller:

Signia 2AX ric – 0 kr.
Signia 2AX C&G – 2.400 kr.
Widex Moment 110 – 5.000 kr.
Oticon Intent 4R – 7.500 kr. NYHED

Hos os får du altid disse fordele:
✔️ Rimelige priser
✔️ Ingen skjulte gebyrer
✔️ Ordentlig rådgivning
✔️ Mulighed for hjemmebesøg
✔️ Fri service i 4 år 
✔️ Garanti
✔️ Hjælp til at søge om tilskud

3/5

Bronze høreapparater

Fra 10.000 kr.

Høreapparat der er velegnet til samtale med flere i mere støjende omgivelser. Mulighed for genopladelig teknologi.

Modeller:
Signia 3IX / C&G – 10.000 kr.
Widex MOMENT 220 RIC 312 – 10.000 kr.
Starkey Genesis AI 16-R – 12.000 kr.
Oticon Intent 3R minirite – 14.000 kr. NYHED

Hos os får du altid disse fordele:
✔️ Rimelige priser
✔️ Ingen skjulte gebyrer
✔️ Ordentlig rådgivning
✔️ Mulighed for hjemmebesøg
✔️ Fri service i 4 år 
✔️ Garanti
✔️ Hjælp til at søge om tilskud

4/5

Sølv høreapparater

Fra 16.000 kr.

Et bedre høreapparat, der er velegnet til den aktive bruger, der færdes mere i det offentlige rum. Der er mulighed for streaming af musik og tv direkte til høreapparatet. Mulighed for genopladelig teknologi.

Modeller:
Starkey Genesis AI 20-R – 16.000 kr. 
Signia 5IX / C&G – 16.000 kr. 
Widex MOMENT 330 RIC 312 – 16.000 kr. 
Oticon Intent 2R minirite 18.000 kr. NYHED

Hos os får du altid disse fordele:
✔️ Rimelige priser
✔️ Ingen skjulte gebyrer
✔️ Ordentlig rådgivning
✔️ Mulighed for hjemmebesøg
✔️ Fri service i 4 år 
✔️ Garanti
✔️ Hjælp til at søge om tilskud

5/5

Guld høreapparater

Fra 22.000 kr.

Vores luksus høreapparater, der indeholder alle moderne muligheder for indstilling også fjernindstilling via en app. Der kan tilkobles telefon og der er er mulighed for streaming af musik og tv direkte til høreapparatet. Mulighed for genopladelig teknologi.


Modeller:
Oticon Intent 1R minirite – 22.000 kr. NYHED
Starkey Genesis AI 24-R – 22.000 kr. 
Signia 7IX / C&G – 22.000 kr. 
Widex MOMENT 440 RIC 312 – 22.000 kr. 

Hos os får du altid disse fordele:
✔️ Rimelige priser
✔️ Ingen skjulte gebyrer
✔️ Ordentlig rådgivning
✔️ Mulighed for hjemmebesøg
✔️ Fri service i 4 år
✔️ Garanti
✔️ Hjælp til at søge om tilskud

Alle priser er vejledende for 2 høreapparater efter offentligt tilskud. Vælger du genopladelige høreapparater er prisen inklusiv oplader. Vores priser er altid inklusiv 4 års garanti og forsikring.

Er du berettiget til ekstra gode priser?

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark eller hvis du er berettiget til helbredstillæg, kan du opnå ekstra gode priser på dine høreapparater. Læs mere her. 

Helbredstillæg

Helbredstillægget refunderer op til 85% af egenbetalingen.

Som folkepensionist, eller hvis du modtager førtidspension baseret på lovgivningen før 2003, kan du ansøge om dette tillæg hos din kommune.

Den procentdel af tillægget du kan modtage, samt din og eventuel ægtefælles eller samlevers likvide formue ved ansøgningstidspunktet, er med til at afgøre om du er berettiget til helbredstillægget.

Bemærk, at du skal oplyse om størrelsen på både din og din ægtefælles/samlevers likvide formue. Helbredstillægget kan ikke tildeles, hvis denne formue overstiger 99.200 kr. (2024).

Kilde: borger.dk

Sygeforsikring Danmark

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du få tilskud til dine høreapparatet afhængig af hvilken gruppe du er i. Se her hvor meget du kan få fra Sygeforsikring Danmark.

Sundhedsforsikring Danmark

Hvad er prisen for høreapparater?

Der er en forskel mellem høreapparater og deres priser, og det er afgørende, at du sammen med os, vælger det helt rigtige høreapparat til dig, og til en pris, der passer inden for dit budget.

Som en uafhængig høreklinik tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige høreapparater. Vi samarbejder med høreapparatproducenter fra 6 store mærker, og hver af disse har deres egne fordele og ulemper. Det store udvalg, som du kun får hos nogle udvalgte private høreklinikker, giver dig mulighed for at finde netop det høreapparat, der passer bedst til dig.

I Danmark har du valgfrihed til at beslutte, om du vil erhverve dig et høreapparat gennem det offentlige system eller hos en privat og uafhængig høreklinik som vores. Hvis du vælger det sidste, har du – ligesom i det offentlige – mulighed for at få et høreapparat uden egenbetaling, når det offentlige tilskud er fratrukket. Dette betyder, at alle, uanset deres økonomiske situation, kan få adgang til vores høje serviceniveau uden længere ventetid i den private sektor.

Hos os har vi inddelt vores høreapparater i 4 forskellige grupper baseret på de funktioner og fordele, du kan forvente af høreapparaterne. Dem kalder vi basis, bronze, sølv og guld.

Hos os kan du også få et høreapparat helt uden egenbetaling via det offentlige tilskud.

Uanset hvilken kategori af høreapparater du vælger, så har du de samme fordele. Forskellen i pris handler typisk om hvor avanceret høreapparatet er og hvor godt det tilpasser sig til forskellige miljøer.

Hvad er inkluderet i prisen på et høreapparat?

Hos Espergærde Høreklinik og Hørebilen gør vi ikke forskel på folk. Ønsker du gratis høreapparater efter tilskud fra det offentlige eller nogle af de billigste høreapparater på markedet, så får du stadig samme service her hos os. Prisen afspejler altså ikke kvaliteten af den service du får hos os. 

Som kunde hos os, får du disse fordele: 

✔️ Rimelige priser. Det er op til hver klinik at fastsætte prisen på høreapparater og derfor kan der være stor prisforskel på at købe det samme høreapparat forskellige steder. 

✔️ Ordentlig rådgivning. Vores team består af uddannede audiologer, der er specialiserede i at yde professionel og personlig rådgivning til vores kunder. Vi tilbyder vejledning om valg af det rette høreapparat, tilpasning til individuelle behov og håndtering af eventuelle udfordringer, du måtte møde undervejs. Du er i helt trygge hænder når du vælger at købe et høreapparat hos os. 

✔️ Mulighed for hjemmebesøg. Vi var nogle af de første i Danmark til at køre på hjemmebesøg og vi gør det stadig. Der er rigtig mange mennesker der ikke har mulighed for at købe til en høreklinik og dem vil vi gerne hjælpe. Du kan forvente samme gode service og rådgivning når du får besøg af os i dit eget hjem. 

✔️ Fri service. Med fri service, giver vi dig trygheden til at få hjælp til dine høreapparater, når du har brug for det. Du kan komme ned i vores klinik eller få besøg i hjemmet. Vi vægter højt at du kan få hjælp til dine udfordringer, når du har brug for det. 

✔️ Garanti.
Garanti er en afgørende fordel, som vi tilbyder på vores høreapparater. Som uddannede audiologer forstår vi vigtigheden af at sikre, at vores kunder har tillid til deres høreapparaters pålidelighed og ydeevne. Derfor tilbyder vi en omfattende garanti, der dækker fabrikationsfejl og sikrer, at dine høreapparater fungerer som de skal i hele deres levetid.

✔️ Hjælp til at søge om tilskud.
At søge om tilskud til høreapparater kan være en kompleks proces, men det er her, vores ekspertise som uddannede audiologer kommer ind i billedet. Vi tilbyder hjælp og vejledning til at navigere i tilskudsprocessen, så du kan få mest muligt ud af de tilgængelige økonomiske fordele.

Har du nogle spørgsmål til priser og hvad der er inkluderet, så kontakt os endelig. Så vil vi meget gerne besvare dem. 

Tilskudsregler for høreapparater

Hvis du har høreapparater i forvejen, som er mindst 4 år gamle, så er du berettiget til tilskud til dine høreapparater fra Regionen og du kan henvende dig direkte til os uden henvisning fra en ørelæge. 

I andre tilfælde skal du først have en henvisning fra en ørelæge, før du kan få tilskud.

Hyppigt stillede spørgsmål omkring priser på høreapparater

Ofte stillede spørgsmål og svar om høreapparatmærker

Få besvarelser på de mest almindelige spørgsmål vedrørende priser på høreapparater.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, eller hvis du ønsker yderligere oplysninger, er du velkommen til at tage kontakt til os lige her

Ja, det virker måske som et mærkeligt spørgsmål, fordi vi som udgangspunkt altid anbefaler at man har høreapparat i begge ører, men vi har flere gange blevet spurgt om vores priser gælder for 1 eller 2 høreapparater. 

Vores priser gælder naturligvis for høreapparater til begge ører, men hos os, betaler du ikke overpris på trods af, at vi ikke går på kompromis med vores service. 

Der er store prisforskelle på høreapparater. Vi inddeler vores høreapparater i 4 forskellige kategorier:  Basis, bronze, sølv og guld. 

I kategorierne vælger du helt selv det høreapparat der passer bedst til dig. 

Hos Espergærde Høreklinik vil vi gerne give vores kunder en fair pris uden at gå på kompromis med vores service. Det er værd at undersøge priserne hos forskellige hørecentre og klinikker, da hvert hørecenter eller høreklinik selv fastsætter prisen på høreapparater. 

Ja, der er offentligt tilskud til høreapparater i Danmark. 

Det offentlige tilskud til høreapparater varierer årligt. I 2024 er der et tilskud på op til 4.386 kroner til behandling af det første øre og 2.418 kroner til behandling af det andet øre. Dette giver dig mulighed for et samlet tilskud på op til 6.804 kroner til et komplet sæt høreapparater. Hvis prisen på høreapparater overstiger dette beløb, vil du være ansvarlig for at dække merudgiften.

Det er muligt at modtage tilskud til høreapparater fra det offentlige én gang hvert fjerde år.

Ja, det kan du. Vi har gratis høreapparater efter offentligt tilskud hos os. 

Book en tid til høreprøve

Udfyld kontaktformularen og skriv gerne i kommentarfeltet hvornår du ønsker en tid. 

Vil du gerne have høreprøve hjemme hos dig selv, kan du krydse feltet af med ‘Ja tak, jeg ønsker besøg i hjemmet’. 

Vi ringer eller skriver tilbage til dig og aftaler en endelig dato, tid og sted for høreprøven.

Du kan også booke en tid ved at ringe på telefon 4217 7170 mandag til torsdag mellem kl. 10-16:00.

Din booking er først endeligt bekræftet, når vi i dialog har aftalt fast dato og tidspunkt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Logo Resound
Signia logo
Widex logo
Phonak logo
Oticon_Logo
Starkey logo